Lauantai-illan huumaa kotisohvalla

Hiljainen lauantai-ilta kotona on täynnä mukavaa puuhaa. Internet tarjoaa kaikenlaista viihdykettä ja tekemistä: elokuvia, audio-kirjoja, pelejä. Tietokoneen ääressä voi tehdä paljon muutakin, kuin vain selailla kavereiden Facebook-päivityksiä!

Katsele elokuvia ilmaiseksi

relaxing_on_the_sofa_443201875Elokuvia katsellakseen ei tarvitse lähteä elokuvateatteriin asti. Tuo elokuvateatteri olohuoneeseesi katselemalla elokuvia internetistä ja pääset katselemaan myös paljon uutuuselokuvia ilmaiseksi täysin ilman rekisteröitymistä. Nettisivuilla saattaa olla paljon mainoksia, mutta ne mahdollistavat elokuvien katselun ilmaiseksi. Katso vaikka uutuuselokuva Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille tai paljon kritiikkiä mutta myös suosiota osakseen saanut aikuisille suunnattu animaatioelokuva Sausage Party. Ei kun popcornin paistoon ja elokuvailta voi alkaa!

Jännitystä ja huimia voittoja

Kaivatessasi jännitystä lauantai-iltaasi, kokeile loton pelaamista. Valitse numerosi ja sitten vain odottamaan voittavien numeroiden arvontaa! Lottoa pääsee nykyisin pelaamaan myös internetissä, eikä kioskille lähteminen ole tarpeellista syksyn pimeinä ja sateisina iltoina.Internetissä lottorivi maksaa yhtä paljon kuin kioskillakin, eli 1 euron. Netissä lottoa voi pelata aivan yhtä kauan kuin kioskeillakin, lähes viimeminuutteihin asti ennen numeroiden arpomista. Jännitys tiivistyy numeroiden arvonnan alkaessa. Oletko sinä seuraava lottovoittaja? Vai sattuisiko tänään kohdalle vaikka vähän pienempi voitto? Minkä tahansa kokoinen voitto olisi varmasti tervetullut kotiin kuin kotiin. Lotto tulokset voi tarkistaa nopeasti ja helposti internetistä.

Äänikirjoista saat elävämmän kirjakokemuksen

Jos iltasuunnitelmiisi kuuluu esimerkiksi kokkaamista, kutomista tai ihana lämmin kylpy, voi äänikirja rikastuttaa iltaa entisestään. Esimerkiksi Open Culture tarjoaa valtavan valikoiman ilmaisia äänikirjoja kuunneltaviksi.Kylvyssä paperisen kirjan kanssa on aina riskinä, että kirja kastuu. Ratkaisu on äänikirja. Kutomiseen taas tarvitaan kaksi kättä ja silmätkin on hyvä pitää kuteessa kiinni, eikä kirjan lukemisesta samanaikaisesti tule mitään. Tässäkin äänikirja ratkaisee tilanteen, ja pääset seuraamaan jännittävän kirjan tapahtumia korvillasi. Suomenkielisiä äänikirjoja myydään monissa kirjakaupoissa ja myös internetissä, mutta mikäli kielitaitosi on tarpeeksi taipuisa, on englanninkielisiä äänikirjoja mahdollista löytää internetistä ilmaiseksi.